Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Α.Σ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟ SANTA RUN 2017


SANTA RUN 2017 - Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, η ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun & Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, συνδιοργάνωσαν έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον εθελοντισμό και συγκεκριμένα στη δράση που πραγματοποιήθηκε φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά τον Δεκέμβριο του 2017! «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα».
Ο ξεχωριστός αγώνας δρόμου περίπου 2,5 χλμ με αφετηρία την Τσανάκλειο Σχολή, πραγματοποιήθηκε γύρω από το κέντρο της πόλης και ο τερματισμός, στην κεντρική πλατεία, σηματοδότησε την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κομοτηνής συμμετείχε στη δράση SANTA RUN 2017, με 35 αθλήτριες, τους γονείς και τις προπονήτριές τους.


Ο μεγαλύτερος Έπαινος ανήκει σε όλους εσάς, που συμβάλλατε με τον καλύτερο τρόπο για να γίνει η δράση αυτή πραγματικότητα!!!!Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Δεκέμβριο του 2018!